Look at my mustache?
| +FOLLOW | DASHBOARD.



Hole In My Pocket
Wednesday, October 10, 2012 | 0 comment(s)

Inilah signboard kedai yang menebuk lubang di poket anak muda yang comel .
P.S: Signboard takde dalam menu.Muahahaha.
The title speaks for itself! :D Okay,the other day,I decided to put my amateur photography skills on a test,by going out to take my first ever picture using my first ever DSLR.The photos turned out great!(I think it did, :P)
           Woiwoi.Be nice.I'm an amateur! :P Anyways,so as I was brainstorming thinking about what pictures should I take.Mum pun bagi idea yang separuh bernas dan bakal dikesali selepas ini,"Apakata lunch dekat Chili's BSC?".And without further delay,we get ready and pergi sana.Muka masing-masing teruja sebab kali pertama adik bongsu serta anak bongsu dalam keluarga nak belanja makan.Hew hew. :P
            Tak tahu what's wrong with me,I was so generous at that time so I said yes.Walaupun tahu risiko poket berlubang lepasnie.Itulah kali pertama dan mungkin terakhir I will treat anyone lunch dekat Chili's. The bill was around RM273.14 je.Tapi for a 16 year old yang hanya ada RM500 dalam poket,amaun tu macam 2 juta. :P Enjoy the pictures guys!







WARNING:Ini tak ada dalam menu! :P











Labels: , , , , , ,





Older Post . Newer Post